|
Компания "ОРИОН" (Компьютерные игры)
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Mugunsott Начинающий
|
Добавлено: Вт Июл 23, 2013 8:48 am Заголовок сообщения: Купить участок земли |
|
|
Земельные участки под производственные нужды в промзоне г Богородска Нижегородской области. Участок 2Га, имеется подстанция. 17 млн.руб. Здание одноэтажное – 353,7 м Земельный участок - 771 м Крановая эстакада (разгрузочная эстакада) – 598,1 м Земельный участок – 3 323 м 15 млн.руб. Здание склада – 734,8 м Земельный участок - 4 227 м 12 млн.руб. Телефон и контактное лицо: +79601747304 Альбина |
|
Вернуться к началу |
|
|
Diubmaria Small Fl00der
|
Добавлено: Вт Авг 06, 2013 8:32 am Заголовок сообщения: v Kolнnм je ted nмjakб ANETA 28 let.. zkouљeli jste nмkdo? |
|
|
yanek, Teп je 11 tэdnщ po porodu ale i tak je to moc pмknэ.. nechtмla by jeљtм jedno miminko? Jб ћe se uzdravuji a mohl bych poslouћit
...............
agag pшi vљн ъctм, podнvej se kolik je v Ostravм obdobnэch tйmat (a hlavnм pшнrustkem strбnek) s kydy 2, kolik tady. A neиerti se, pro mм je nornнk jeden stejnэ, neberu to regionбlnм, vмtљinu иasu trбvнm v Praze, kousek od nн vyrщstal, doma jsem v Ostravм, vydмlбvбm vљude po celйm svмtм, kde mi zaplatн,kde je pro mм prбce a kam mм poљlou, takћe urиitм nejsem zatнћenэ na mнsta. :twisted:
Mulatka Lэdie ze Smнchova. Fungovala asi pшed osmi lety. Pak se ztratila. Znб ji taky nмkdo? Mбte kontakt? Byla super extra tшнda!
Tak napiљ o tй z toho synkбиe blнћљн info nebo telefon |
|
Вернуться к началу |
|
|
Diubmaria Small Fl00der
|
Добавлено: Вт Авг 06, 2013 8:34 am Заголовок сообщения: platit poprve urcite, ale muze se stat ze podruhe ne. jsme l |
|
|
Nojo vono uћ je pondмlн.......
љel jsem na Љpilberk a po levй stranм jsem si vљiml "Amorek night club " existuje to jeљtм ? Co vy na to ? Akorбt jsem naљel ћe hledajн sleиny tam
Ne dнky nemusнm mнt vљechno....., jen jsem si zafilozofoval jestli jsi sluљnм vychovanэ? A jsi, tak to posнlбm pochvalu tvэm rodiищm.
tak jak jste o tom poшбd psali, tak mi to nedalo a vиera jsem zase po hodnм dlouhй dobм prubnul showpark. Ten pшнchod tam je teda opravdu straљnэ, ale zjistil jsem , ћe se to dб nejspнљ projнt pшes hernu, kterб je hned vedle a je prщchozн do hol.trћnice... jinak byl jsem okolo 16-tй, cca 10holek z toho 3 zajнmavй, nakonec jsem skonиil u takovй drobounkй иernovlбsky - pokoj hned proti vstupu do pravйho kшнdla - hezkэ pevnэ koziиky 2-3 a pшнstup na showpark docela sluљnэ, prostм korektnн ale rychlэ - s Andreou s Giny nebo Karin z Pod vмћн se to prostм srovnбvat nedб - to jsou fakt jedniиky.
Pro mм Showpark moc good, je tam bezpeиno,nikdo tм neobtмћuje a do niиeho nenutн, kdyћ si chci s nмkэm povбdat tak mщћu doma ale kdyћ dostanu chut na rychlou akci tak se tam rбd po cestм z prбce zastavнm, hlavnн vэhodu vidнm v tom ћe mм nemщћe potkat pшekvapenн z 10 let starй fotky z internetu a za tu 1000 na pщl hodky tam иlovмk mщћe sehnat opravdu luxusnн kousky. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|