Список форумов Компания Компания "ОРИОН"
(Компьютерные игры)

FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

xmas stocking filler

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Компания "ОРИОН" -> Чистильщик
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
capaRestarna
Начинающий

СообщениеДобавлено: Пт Окт 14, 2011 12:19 pm    Заголовок сообщения: xmas stocking filler Ответить с цитатой

Completely drained, we both rested for a moment, trying as best we could to breathe.What was I supposed to do when he kissed me and left me at the door.Her lips were glistening with my saliva as I'm sure mine were from hers.I personally, was scarred to death of this very thing when first becoming a nudist.I have never tried that on my husband, sounds like an interesting idea.You see, she is a very beautiful single woman, very open *, and very caring for others (it is difficult for a man, and some women, to resist such a combination).Can you tell me more about your fantasies.Together we lay wrapped in my comforter, watching the snow fall silently.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Компания "ОРИОН" -> Чистильщик Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 1

Перейти: