|
Компания "ОРИОН" (Компьютерные игры)
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Diubmaria Small Fl00der
|
Добавлено: Вт Авг 06, 2013 12:49 am Заголовок сообщения: Vanaku nic pro tebe bez nechodмj aspon ta Denisa podivej se |
|
|
Neznбlku uћ zase? :-)
Pбnovй - mбte nмkdo zkuљenost, ћe by Vбs ќapina po pichu otravovala telefonem, popшнpadм nмjak vydнrala bonzem manћelce?
Ja som zacinal presne v mojich 20tich narodeninach v bordeli, super *, pamatam si to ako dnes, ciernovlaska, perfektna postava, krasne vonala. Odvtedy som mal celkom dost bab, aj z ulice, ale hlavne vyuzivam bordely - je to sice drahsie, ale este sa mi nestalo, ze by som nieco chytil. Dost krat sa mi stalo, ze praskla guma, pripadne som v * zapale nenapadne pri polohe zozadu nastavil palec tak, aby sa postupne zosuval kondom z penisu :P Ten slastny pocit vystreknut to do nic netusiacej kurvicky je na nezaplatenie :) nastastie zatial vsetko bez nasledkov. Hned po * sa rychlo idem na zachod vymocit, vraj to pomaha na vyplavenie bakterii + moc ma bakteriostaticke ucinky, tak mozno to tiez pomaha :). Chodim skoro kazdy tyzden alebo 2, nastastie na to mam, a nelutujem toho. Spolu to nedokazem odhadnut, ale pocitam ze nieco cez 300 bab to uz bude... :P
taky jsem si tak nabмhl,takћe jsem vzal otoиku hned ve dveшнch a vrбtil se za Ivetou do Lanљkrouna.Na tu je asponЎ spoleh,i kdyћ nenн nic extra.Ale љte mм,ћe toho chce nechat.Kde najdu tak skvмlй kouшenн nemбm tuљenн. :cry: poradнte nмkdo?Kouшenн do konce,pшнpadnм anбlek.Kouш s polykбnнm samozшejmм.
Podle mнsta bych tipoval 936590. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Diubmaria Small Fl00der
|
Добавлено: Вт Авг 06, 2013 12:49 am Заголовок сообщения: yanek, ty jsi takovej hodnej, jak ty mм dokбћeљ utмљit. |
|
|
Privбt ve sklepм, UKбиka a jedna Asiatka ze SSSR. K dispozici asi 3 dмvиata za pauљбl 500, ale majн jakэsi poшadnнk tak pokud vyslovenм nemбљ nмjakэ poћadavek bere tм ta, co je prбvм na шadм. Mladљн holka je tam Jana, tмћko uhбdnout vмk asi 25, dobrб profesionбlka, hezky a hluboko kouшн a neleћн jak prkno, ta asiatka, aиkoliv chabй jazykovй znalosti tм neopomene ujistit, ћe ho mбљ bбjeиnэho a ћe si mistr v oboru a tak celou zбleћitost zpшнjemnн. Potkal jsem tam jeљtм jednu, nepamatuji si jmйno, ale tu holku znбm z dшнvмjљka z Krбtkй tak mмla mйnм profesionбlnн pшнstup, jak se chovб k nбhodnэm zбkaznнkщm nemohu posoudit. Kdybych mohl doporuиit, ptal bych se po tй Janм. Je tam skoro poшбd.
na EOLU se to zvrhlo a tady sou stejnэ lidi. to nepшispнvб diskuzi. pak to tu bude jen o hбdkбch mezi pasбkama,co budou pomlouvat konkurenci a naopak.
HARK, шekl bych nezletilб nerozvбћnost.
Anonymous napsal: sailortom, Jestli jsi praћбk tak pнsni chodнm na erotickou masбћ pravidelnм a шeknu ti ћe je super.Je to pouze masбћ ale vбћnм suprovб, masйrka nahoшe bez na zakonиenн, honiиku ovlбdб nejlйpe co jsem zatнm poznal,nбdhera.Arnoљt. Nebuп sobec, poraп vљem :D
Kdyz uz udela za prachy cokoliv a je takhle zoufala,tak jsem zvedavej kdy se objevi ve vlaknu chcani kurvam do drzky :D |
|
Вернуться к началу |
|
|
Diubmaria Small Fl00der
|
Добавлено: Вт Авг 06, 2013 12:52 am Заголовок сообщения: yanek> no jo, ale tvrdit o tobм, ћe jsi stydlivэ hoch |
|
|
Soniиka se mazlн s Deniskou... :twisted: :P
Ёnazdar nornнci nezkusil nмkdo takovou docela hezkou hodnм hubenou љpinavou blondэnu vypadб jako jedinб znich docela k svмtu stojн za to?
Kolika podle vzoru Bobika?
Travoltage, kolik za nн chceљ, ћe bych mu objednal celй plato, aќ nepomlouvб a nedonбљн kurvбm a radмji љukб.... :D :P :twisted:
flight,neznas telefon?Prosнm |
|
Вернуться к началу |
|
|
Diubmaria Small Fl00der
|
Добавлено: Вт Авг 06, 2013 12:52 am Заголовок сообщения: Aћ bude po tэdennнm hlasovбnн, nenн problйm to smazat a zapo |
|
|
HARK, a hlavnм proи nмkdo se 16ti pшнspмvkama zakladб poшбd novэ a novэ vlбkna :twisted: :twisted:
Pбnovй,vљimli jste si (pшi tй "diskusi") novй fotky Angely na AGAMМ ? Jak se vбm lнbн?
t.dk, mщћeљ sem hodit kontakt? aћ tase budu prohбnмt prkno v krkonoљнch, ћe bych prohnal i "amatйrku" :)
O tebe nemбm strach,jen jsem zkouљel tvщj postшeh.Nechtмl bych bэt na tvйm mнstм.Nebudeme zaclбnмt tшeba SZ.
Tak jeљtм jednu. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Diubmaria Small Fl00der
|
Добавлено: Вт Авг 06, 2013 12:55 am Заголовок сообщения: sailortom, Jestli jsi praћбk tak pнsni chodнm na erotickou m |
|
|
Cohesion, nбdhernб definice a pravdivб :lol: :wink:
ty strбnky nic moc ... ale kaћdб snaha jak pшilбkat zбkaznнky je ... jeљtм bych tam dal fotky vљech holek co tam je a kdy tam je a moћnб bych si vybral tam zajнt.
Nic neposнlej, je to k niиemu.. Aћ tam zas pшijedeљ, stejnм ji mщћeљ mнt a i bez sponzoringu... Jб uћ jich pбr sponzoroval, takћe vнm o иem mluvнm :D
Patejl, by te to za chvili preslo, vetrniky se preji hoodne rychle:)
tak ja vsem dekuji za nazory a rady:) zkusim se tam vypravit a snad vam budu moci rict,jak to dopadlo:))) tim myslim,ze s klepetama se spatne pise:) |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|